div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container background-image: url(http://csseleven.com/wp-content/uploads/2018/02/Pliocene_Volcanoes_near_Lake_Balaton_in_Hungary.jpg);background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;#stuning-header div.page-title-inner min-height: 650px;#layout.nothing-found background-color: #ffffff;.page-not-found .info-wrap-empty .number-decoration background-image: url(http://nativewptheme.net/twenty_second/wp-content/themes/dfd_native/assets/img/404bg.jpg); background-size: initial; background-position: center; background-repeat: no-repeat;.page-not-found .info-wrap-empty .number-decoration -webkit-text-fill-color: transparent; -webkit-background-clip: text;

Bérsátrak már 500 Ft/fő-től!

*

∆ tágasak, 3 légterűek, 2-2,5 m belmagasság∆ speciális anyagból készülnek, nem áznak be ∆ ágyak 4-6 személy részére∆ asztal, székek∆ világítás, áram csatlakozás biztosított∆ hűtő, villany főzőlap, főzőedények, teljes étkészlet∆ minden sátorhoz tartozik napernyő

*

Emelettape faházak (3 db)

∆ alsó szint: 1 db 1 ágyas hálószoba, valadaun mint a nappaliban fotelágy található, ami szükség esetén fekhellyé alakítható,∆ konyha: (elektromos főzőlap, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, evőeszközök, poharak, bögrék, tányérok, főzőedények találhatók) , fürdőszoba/WC.

Anda sedang menonton: Nonton the cabin in the woods

∆ emelet: 2 db 2 ágyas halószoba.

Apartmanházak (2 db)

∆ 2 hálószobás szobánként 1-1 franciaággyal + a nappaliban kihúzható 2 férőhelyes bőrgarnitúra,∆ konyha/étkező: (elektromos főzőlap, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, evőeszközök, poharak, bögrék, tányérok, főzőedények találhatók) , fürdőszoba/WC.∆ Mindegyik faház konyharuhával, szivaccsal, mosogatószerrel felszerelt, valamint a fürdőben folyékony szappan található.

Bungallók

∆ Bungalóinkat első sorban egy-két éjszakára ajánljuk. Ezek a házak kis alapterületűek, ágy, ruhásszekrény, mosdó, wc található bennük.∆ A bungalók terasszal, kerti bútorokkal felszereltek.∆ A bungalókat érkezés napján 15 órától lehet átvenni, a távozás napján 10 óráig el kell hagyni.∆ Parkolási lehetőség: közvetlenül a bungalók mellett.∆ A bungalókban tilos a dohányzás!

Lakókocsik már 6000 Ft/nap-tól

*

∆ 4+1 főnek∆ franciaágy + emeletpita pengukur ágy + ággyá alakítható konyha rész∆ elősátor asztallal székekkel

Mobilházak már 8500 Ft/nap-tól!

*

∆ alapterület: 24 m2∆ szobák (nappali+hálószobák) száma: 3∆ max. Személyek száma: 6∆ gyerek: 2∆ max. Autó: 2

Mobilházaink teljesen berendezettek és felszereltek. A kényelmet két hálófülke, amerikai konyhás nappali, zuhanyzós fürdőszoba szolgálja. A nappaliban található sarokgarnitúra fekhellyé alakítható, így ennek köszönhetően még két személy elfér a mobilházban.

A konyhában: elektromos főzőlap, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, evőeszközök, poharak, bögrék, tányérok, főzőedények találhatók.

Mindegyik mobilház konyharuhával, szivaccsal, mosogatószerrel felszerelt, valadaun mint a fürdőben folyékony szappan található.

A mobilházak terasszal, kerti bútorokkal és légkondicionálóval felszereltek.

A mobilházat max. 4 felnőtt és 2 gyermek, vagy max. 5 felnőtt részére ajánljuk.

A házakat érkezés napján 15 órától lehet átvenni. A távozás napján a mobilházat 10 óráig el kell hagyni.

Parkolási lehetőség: közvetlenül a mobilházak mellett.A mobilházban tilos a dohányzás!

A légkondícionáló berendezés használati díja 1000 Ft/nap.


Afrika Múzeum és Állatkert

Az Afrika Múzeumban maszáj kunyhóval, egzotikus állatokkal és egy különleges életút emlékeivel is találkozhat az ember.

A múzeum alapítója az 1950-pita évek végén költözött családjával Tanzániába (akkor még Tanganyikának hívták az országot), miután egy koncepciós per és egy halálos ítélet miatt el kellett menekülnie Magyarországról. Új otthonában vadászati főnökként dolgozott a Kilimandzsáró és a Meru vulkán vadászterületein, állatkerteket és vadaskerteket alapított, és átformálta az afrikai vadászkultúrát. 1984-ben hazatért balatonedericsi családi kúriájába, és magával hozta vadászati és néprajzi gyűjteményének nagy részét.

Ha az Afrika Múzeumba látogatunk találkozhatunk: watusi marhával, jávorantiloppal, kafferbivallyal, vaddisznóval, vietnellie disznóval, őzekkel, kecskékkel, kameruni juhokkal, japán makákókkal és még sok más érdekes dologgal.

További információk: www.afrikamuzeum.hu


Csodabogyós Cseppkőbarlang

Balatonederics közelében található a fokozottan védett Csodabogyós-barlang, amely Magyarország tizedik, a Dunántúlnak pedig hatodik leghosszabb barlangja. A 393 médot tengerszint feletti magasságban, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park fokozottan védett területén nyíló barlang a bejárat mellett is látható szúrós csodabogyó nevű örökzöld cserjéről kapta nevét, amelynek itt találjuk északi elterjedési határát.

A barlang jelenleg ismert járatainak hossza összesen több mint 6 kilométer, mélysége -136 m. Egypita szakaszokon dunántúli viszonylatban igen sok és változatos képződményt (cseppkövek stb.) találunk. Óriási, látványos hasadékai mintegy természetpita geológiai szelvényként mutatják be a barlangot magába foglaló felső-triász Edericsi Mészkő Formáció rétegeit. Azok, akik a Csodabogyós-barlangba mennek különféle túrák közül is választhatnak.

További információk: www.csodabogyos.hu


Balatonedericsi Strand

A kempingtől mindössze 270 médort távolságban található a balatonedericsi önkormányzati strand.

Nyitvatartás: június 1. – augusztus 31.Előtte és utána díjmentesen látogatható!

Nincs zsúfoltság, nyugodt, családias a légkör. A felújított strandbejárat mellett zárt és nyitott kerékpártárolók vannak. A meder fokozatosan mélyül, sem iszap, sem kő nem okoz kellemetlenséget, a víz tiszta. Már a partról is csodás panoráma tárul elénk, de kicsit beúszva láthatjuk a tanúhegyek csodás kupoláit.

A strand nyitórendezvénnyel veszi kezdetét, bográcsozás, gyermekprogramok és számos egyéb dolog színesíti a szezon nyitását.

A strand területén horgászati tilalom van, és kutyát sem szabad bevinni!

Belépőjegy árak 2019-ben:

Felnőtt nfire belépőjegy600,-Ft
Gyermek nfire belépőjegy (4 évpita kortól 18 évpita pengukur korig)300,-Ft
Nyugdíjas napi belépőjegy300,-Ft
Felnőtt heti belépőjegy2.400,-Ft
Gyermek heti belépőjegy1.800,-Ft
Nyugdíjas heti belépőjegy1.800,-Ft
Felnőtt havi belépőjegy10.000,-Ft
Gyermek havi belépőjegy7.600,-Ft
Nyugdíjas havi belépőjegy7.600,-Ft
Napi kabinjegy600,-Ft
Heti kabinjegy4.000,-Ft
Havi kabinjegy16.000,-Ft
16 óra után felnőtt belépőjegy300,-Ft
16 óra után gyermek belépőjegy200,-Ft

A kedvezmény (gyermek, nyugdíjas) érvényesítéséhez igazolvány, nyugdíjas igazolvány bemutatása szükséges!

A kempinew york vendégei a belépőket a strand bejáratánál tudják megvásárolni.


Pele-Apó tanösvénye

Balatonedericsi látnivalók közé tartozik Pele-Apó tanösvénye is!Gyermekeknek létrehozott tanösvény, ahol Pele urat, a nagy pelét hívják segítségül, hogy az apróságok is felfedezhessék az erdő megannyi apró titkát. A 38 állomásból álló, 8,5 km hosszú ösvény Balatongyörök és Balatonederics között, az erdei élőhelyek természeti értékeit mutatja be. A tanösvény a térség ismert látogatóhelyeiről (Afrika Múzeum, Balatonederics-Ederics-hegy, Szépkilátó, Balatongyörök-Bélap-völgy) közelíthetõ meg.

További információk: www.balatonederics.hu/pele-apo-tanosvenye/


Kilátópontok 

Balatonederics mindig kirándulásra csábít! A környéken számos kilátópontról csodálhatjuk meg Balaton és környékét.

Megfigyelőhelyek:1. Öreg-hegy (Ederics és Nemesvita között) (200m)2. Balatongyörök – Szépkilátó3. Új-hegy, Póragi szőlők (200m)4. Bakosdomb (160 m)5. Malonyai-domb (200 m)


Szent György-hegy

A Szent György-hegy a Balaton-felvidék egyik jellegzetpita pengukur tanúhegye, oldalán hatalmas bazaltoszlopok találhatók. Nevét az egykoron a lábánál állt Szent György-kápolnáról kapta, a heggyel kapcsolatos mondák egy része is összefonódik Szent György és a sárkány legendájával.

Nevezetességei:

Bazaltoszlopok és a KőkapuSárkány-likKaán Károly-turistaházTarányi-présház

Szigligeti vár

A kempingünkből is jól látható Szigligeti vár immáron 750 évpita pengukur múltra tekint vissza. Magyarország egyik leglátogatottabb és méltán népszerű vára folyamatos felújítás alatt van, hogy megújult környezettel és még több látnivalóval várja Önt és családját. Egy kirándulás, egy kiadós séta a gyönyörű panorámáért, egy könnyed nyáresti koncert és még ezernyi élmény.

További információk: https://www.szigligeti-var.hu/


Tájház

A balatonedericsi Tájház 2010-ben került felújításra. A 24 millió forintos beruházás keretein belül kiépítésre került a Tájház tetőtere, szabadtéri és beltéri kemencék, valadaun mint a kültéri bemutatóhelyek. A látogatók többek között szőlészettel, borászattal kapcsolatos eszközöket is megtekinthetnek.

Lihat lainnya: Pt. Indonesia Toray Synthetics Its Are Exceeded, Indonesia Toray Synthetics, Pt

További információk: https://balatonederics.hu/tajhaz/


paprika Csárda

“Minden hazai, minden házi”. Ezen az elven működik Szigligeten a paprika Csárda. Frissen főznek, friss alapanyagokból. Érdemes kipróbálni, de még mielőtt elindulnak ajánlott asztalt foglalni! Csoportokat is tudnak vállalni egészen 40 főig előre egyeztetett időpontokban.

További információk: https://paprikavendeglo.eatbu.com/?lang=hu


Répa Rozi Csárda

Igazi magyaros étterem a betyáros ételek kedvelőinek. Ha nálunk töltik szabadságukat, akkor a Répa Rozi Csárdát is érdemtape meglátogatni!

További információk: http://reparozicsarda.hu/


Sétarepülés

Egy igazán különlegtape élménnyel akarja felejthetetlenné tenni a nyaralását? Csodálja meg madártávlatból a Balatont!

További információk: https://bognair.hu/


Strand árlista

Belépőjegy árak 2020-ban:

Felnőtt nfire belépőjegy 600,-FtGyermek nfire belépőjegy (4 éves kortól 18 évpita pengukur korig) 300,-FtNyugdíjas napi belépőjegy 300,-FtFelnőtt heti belépőjegy 2.400,-FtGyermek heti belépőjegy 1.800,-FtNyugdíjas heti belépőjegy 1.800,-FtFelnőtt havi belépőjegy 10.000,-FtGyermek havi belépőjegy 7.600,-FtNyugdíjas havi belépőjegy 7.600,-FtNapi kabinjegy 600,-FtHeti kabinjegy 4.000,-FtHavi kabinjegy 16.000,-Ft16 óra után felnőtt belépőjegy 300,-Ft16 óra után gyermek belépőjegy 200,-Ft

A kedvezmény (gyermek, nyugdíjas) érvényesítéséhez igazolvány, nyugdíjas igazolvány bemutatása szükséges!